Топ 5 на най-шикозните дамски чанти за лаптопи това лято

Pinterest LinkedIn +

Идва лято, а истерията по модните и освежаващи аксесоари е вече факт. Без съмнение, някои ще вземат лаптопите си на дълго чаканата почивка на море, а други - не.

Е, този Топ 5 е и за двата типа хора - тези, които искат просто да освежат визията си в посивелия град и тези, които ще се разхождат с цветна и свежа чанта в някой морски град. Жените сме луди на тема чанти и е много трудно да се избере най-подходящата. Тук ще представя някои от най-свежите и практични предложения, които можете да си намерите в момента на пазара или интернет. Дами, насладете се!


Built NY 10" Laptop SleeveТова е едно много стилно предложение за дамите, които обичат семплите и кокетни чанти. По нея няма никакви дръжки и събира само лаптопа ви, но пък изглежда много елегантно. Предлага се в пет цвята, а характеристиките й са доста добри - устойчива е на петна, може да се пере в перална машина, може да съхне на простора... Все неща, които интересуват нас жените.

Освен това дизайнът тип "пясъчен часовник“ държи лаптопа ви на едно място без да помръдва. Специално тази чанта става за по-големи или по-малки лаптопи, защото има възможност да се разтяга. Материалът е неопрен и можете да си я намерите за около 30 лв.

Sumdex - Impulse Fashion Place 13.3"Тази чанта също е от най-евтините предложения в момента. Но пък има сериозни предимства пред конкуренцията - тя е добре подплатена, което предпазва лаптопа; самата подплата е много светла, така че да отразява светлината, като по този начин лесно може да се намери всичко в чантата.

Има вградено джобче, в което можете да поставите името и координатите си, в случай, че си я изгубите, както и заден джоб за списания и регулируеми ергономични дръжки за през рамо. И всичко това за около 35-40 лв.!

Mango Tango Laptop Messenger BagНапоследък станаха много модерни "пощальонския“ тип чанти с една дръжка през рамото. Представям ви и една такава свежа чанта, която можете да носите хем на морето, хем и в града без да се притеснявате дали не е в прекалено "крещящи“ цветове.

Издължената форма на чантата гарантира лесно пренасяне на лаптопа; ушита е от плат, а подплатата е специален сатен на марката Mango Tango; има доста вътрешни джобове, които улесняват подредбата отвътре; регулируема презрамка за през рамото; външни джобчета; подплатена е допълнително, за да предпази лаптопа от вода или удар. Чантата е подходяща за лаптопи до 15.4 инча и струва около 40 лв.

Hadaki Large Laptop MultitaskerОще едно свежо предложение. Чантата се затваря с магнит и има два странични джоба с магнитнo затваряне. Вътре има джоб с цип и джоб за универсална употреба, както и ключодържател, така че няма опасност ключовете ви да се "лутат" на дъното.

Чантата е водоустойчива и е направена изцяло от материали, безопасни за околната среда, така че освен че ще изглеждате прекрасно, ще бъдете и ЕКО. Побира до 15.4 инчови лаптопи и се предлага за около 100 лв.

Mobile Edge Ladies Milano Small Notebook CaseТова е една от най-луксозните чанти, с които можете да разкрасите визията си. Едно от най-хубавите неща при нея е, че въобще не изглежда като чанта за лаптоп - има съвършено изчистени и елегантни линии. Никой не би предположил, че носите лаптоп вътре.

Отделено SafetyCell™ място за компютър, джобът за телефон или PDA са снабдени с технология, която ви пази от хакери, някои отделения за аксесоари могат да се отделят от чантата; също така джобовете са подплатени допълнително. Чантата побира лаптопи до 15.4 инча, притежава гаранция, която, забележете, е доживотна! Можете да си закупите това удоволствие за около 110 лв.

Автор: Марина Иванова

 Още:

Сподели.