Топ 10 аксесоара за Samsung Galaxy S5

Pinterest LinkedIn +

Смартфоните на Apple са известни с гигантския брой аксесоари, официални и неофициални, които се появяват за тях. Моделите с Android обаче са доста повече, както и ползвателите им, така че не можем да ги пренебрегваме.

Наскоро ви показахме селекция от 10 топ аксесоара за iPhone 6, ето и няколко предложения за притежателите на флагмана на Samsung – Galaxy S5:

1. TIPX Woodso Collection (цена 39 лв.) – Съвсем стандартен калъф тип портфейл, този модел крие в себе си няколко изненади. Например възможност да се превърне в поставка или да съхранява кредитни карти или визитки. Разнообразието от цветове е интересно, на нас ни стана любима имитацията на дърво.

Купи ТУК

2. TIPX Tempered Glass Protector (цена 29 лв.) – Трябва да отбележим, че екранът на Galaxy S5 е със защита Gorilla Glass, така че и сам по себе си е доста здрав. Въпреки това допълнителната защита никога не е излишна, особено когато говорим за толкова скъп модел.

Купи ТУК

3. Incipio Rival (цена 49 лв.) – Първото нещо, което трябва да направите, когато се сдобиете с нов смартфон, е да му сложите калъф. Това е азбучна истина. Този модел е направен от комбинация от здрав поликарбонат и твърд силикон за максимална защита от удари. Въпреки това е леко прозрачен, за да не се губи чарът на телефона, поставен в него.

Купи ТУК

4. Thule Atmos X3 Case (цена 69 лв.) – Самият Galaxy S5 е устойчив на вода и прах, но бихте ли заложили на това стотиците левове, които сте дали за него? По-добре се подсигурете допълнително, например с този кейс с многослойна защита против удари, надрасквания и всякакви други наранявания. Облечен с него, телефонът почти няма да се познава, но си заслужава, ако сте по-екстремно настроени.

Купи ТУК

5. Samsung Cover S-View (цена 99 лв.) – Да допуснем все пак, че не сте параноично настроени към здравето на новия си телефон и предпочитате лесната употреба. В такъв случай задължително трябва да се снабдите с калъфа S-View. На предния му капак има прозорче, през което да виждате какво става на екрана. Това обаче не е просто изрязан правоъгълник – иконките на дисплея ще се подредят в него, за да са ви достъпни по всяко време.

Купи ТУК

6. iGrip HR Smart Grip (цена 69 лв.) – Грехота ще е да не се възползвате от страхотните възможности на
Galaxy S5 и в колата си, но по начин, който да не ви разсейва. Решете си проблема лесно и безаварийно с тази поставка, специално създадена за модела, която ще ви осигури както удобство за работа с телефона, така и сигурност, че няма да падне в движение.

Купи ТУК

7. Samsung Gamepad EI-GP20 (цена 139 лв.) – Ето нещо наистина щуро – възможност да превърнете S5 в гейм конзола! Този геймпад позволява както лесно управление на игрите, така и практичност – можете да закрепите телефона направо на него, превръщайки цялата асамблея в нещо подобно на Nintendo DS. Ако не ви се кьорави в малко екранче, вържете го към телевизора си посредством HDMI.

Купи ТУК

8. Samsung Multi Charging Cable (цена 39 лв.) – Колкото и голяма батерия да сложи производителят в даден смартфон, разработчиците на приложения ще намерят ефективен начин да я изцедят за минути. Казано направо – по-добре се сдобийте с кабел, иначе ще го закършите. Специално този е с цели три MicroUSB изхода, така че да зареждате до три устройства едновременно.

Купи ТУК

9. Samsung S Wireless Charging Pad (цена 79 лв.) – Добре дошли в бъдещето! Защо изобщо се занимавате с кабели? Идеята да зареждаш телефона си безжично звучи доста футуристично, но е съвсем реална. Просто поставете своя Galaxy S5 върху този пад и наблюдавайте как живителните му сили се завръщат (ако си нямате по-интересно занимание от това да гледате как се зарежда телефон). За целта ще трябва да се оборудвате и с калъфа S-View или с друг съвместим панел за wireless зареждане.

Купи ТУК

10. Samsung Galaxy Gear 2 (цена 549 лв.) – Часовникът на Samsung заслужава цяла отделна статия, но за целта на настоящото упражнение ще го принизим до прост аксесоар. Напоследък всички са луднали по wearable технологии и не е трудно да се види защо – умният часовник се пука по шевовете от интересни приложения, сред които показването на времето заема много, ама много задна позиция. В случай че можете да си позволите действително солената му цена, Gear 2 е перфектната добавка към S5.

Купи ТУК

Сподели.