Tool се завръщат като хедлайнери на Coachella

Pinterest LinkedIn +

Американската алтърнатив група Tool ще се присъедини към Depeche Mode като хедлайнер на фестивала Коачела (Coachella Valley Music & Arts Festival), който ще се проведе на 29 и 30 април в Калифорния. Това ще е първият й концерт на американска земя от 2002 г. насам.

Tool, които се очаква да издадат албум някъде през пролетта, според Billboard, участваха и в първото издание на фестивала през 1999 г. Те ще оглавят програмата от втория ден на тазгодишното му издание, в която са включени още Yeah Yeah Yeahs, Bloc Party, Paul Oakenfold, Scissor Sisters, James Blunt, The Go! Team, или общо 45 имена (!).

Също толкова съставляват концертния лайн-ъп от първия ден - 29 април, хедлайнер на който са Depeche Mode. Сред тях са Daft Punk, Franz Ferdinand, Sigur Ros, Damian Jr Gong Marley, Common, Atmosphere, Carl Cox, Ladytron, Clap Your Hands Say Yeah, HARD-Fi, Nine Black Alps
 и др.

Вече са в продажба различните пакети електронни билети (e-tickets) за проявата. Ексклузивно чрез Ticketmaster те ще се продават на цена от $85 на ден,  $165 за двата дни, а срещу $190 може да бъде поръчан двудневен пропуск+документалното DVD, което ще бъде заснето на фестивала. Цената за къмпинг е $35 на ден на човек.

 

Сподели.