Tом Круз е рок динозавър! Чуй звездата в дебютния трейлър на Rock of Ages!

Pinterest LinkedIn +

Не е като да не го очаквахме с търпение - вече можем да се насладим на атрактивната визия на Том Круз (Tom Cruise) като рок звезда и в новия teaser трейлър на дългоочаквания Rock of Ages.

В мюзикъла той изпълнява ролята на легендата в бранша Стейси Джакс, а както личи и от самото заглавие, филмът е основан на едноименния мюзикъл на Бродуей, разказващ за момче и момиче, които пристигат в Лос Аджелис с идеята да осъществят певческите си мечти. 

В саундтрака на лентата са включени куп хитове от 80-те години на миналия век, сред които композиции на Bon Jovi, Twisted Sister, Poison, Journey, Styx и Foreigner. Останалите имена, които ще извисят глас в продукцията, са британският комик Ръсел Бранд (Russell Brand), Катрин Зита-Джоунс (Catherine Zeta-Jones), Алек Болдуин (Alec Baldwin), Пол Джиамати, Малин Акерман (Malin Ackerman) и др.

Официалната поява на Rock of Ages на екран е предвидена за 1 юни 2012 година, а дотогава можете да видите временните татуси на Круз и чуете вокалните му умения в дебютния трейлър на филма, над който работи режисьорът Адам Шанкман (Adam Shankman). 


Сподели.