Точно месец до премиерата на "Майкъл Джексън This Is It"

Pinterest LinkedIn +

Само 2 седмици ще бъде на голям екран филмът "Майкъл Джексън This Is It". Световната премиера е на 28 октомври, сряда.

Решението за ексклузивната ротация е на  Sony Pictures и Sony Music.

Феновете на Краля на попа ще имат възможността да гледат музикалния филм у нас в София, Варна и Стара Загора в кината на Арена, на 21-метров екран с дигитално качество и долби диджитал звук с мощност 17250 вата.

Вижте трейлъра:

Get the Flash Player to see this player.

Режисьор на филма е Кени Ортега, като пускането му е в пълно съгласие със завещанието на Майкъл Джексън.

Ортега, който е бил криейтив партньор на Джексън за концертите This Is It, каза, “Този филм е подарък за феновете на Майкъл. Още щом започнахме монтирането на заснетото осъзнахме, че това е нещо невероятно, уникално и много специално.

То е много личен, ексклузивен поглед в света на този музикален гений. За първи път феновете ще видят Майкъл такъв, какъвто не са го виждали, а именно в процеса на работа на работата му.

Филмът е естествен, емоционален, трогателен и силен. В него са показани взаимоотношенията на Майкъл със сътрудниците му по This Is It, които той лично е подбирал.
По време на репетициите той е вдъхновяващ, динамичен, великодушен, отдаден, нежен, като истински архитект и движеща сила,  като Крал на забавлението.

This Is It със сигурност ще бъде запомнен като най-великият концерт, който не е бил видян от никого. Този филм – портрет  дава възможност да се придобие представа за него.”

Подготвян от април до юни тази година, филмът включва моменти от заснетите повече от сто часа репетиции за шоуто.

Поради големия интерес, продажбата на билети ще започне от 27 септември на касите на кината Арена в цялата страна. Първите, закупили билети за премиерата ще получат минипостер на филма Майкъл Джексън This Is It.

Сподели.