TKRST и Queller 4 представят звук и визия в столичния клуб О!Шипка

Pinterest LinkedIn +

“Ънкноун Артист Ънтайтълд” студио ще представи творбите на двамата не много млади български изпълнители – TKRST и Queller 4. Двамата ударници ще забият час преди полунощ, а ако пожелае по-късно ще се включи и любезно поканеният Нино Гомез, познат на столични фенове като Гомез. Ping Pong Opera Night е своеобразен джем сешън изпълнен с визията на Queller 4.

TKRST: не безизвестният компютърен композитор, автор на музиката на много филми, театри, звукови пърформанси и психиделични аудио-драми...
Започва творчеството си в началото на миналото столетие. Плодовете на неговия труд са познати на публиката под най-различни имена: Зигмунд Фройд, Федерико Фелини, Банко Де Гайа, Масив Атак, Анимационерите, Три Телета, Христо, Насекомикс и много други. Разполага с уникални творби, които ще пуска специално тази вечер!

Queller 4 е неизвестен също както TKRST. Той работи от по-малко време с компютър, но за сметка на това е талантлив ентусиаст. Създал е възхвални оди и много любовна лирика. Траги-комик по душа. Стилът му се разпознава по минути. Сетът му за тази вечер е нечуван.

TKRST и Queller 4, звук и визия, 11.05.2004, "Сцена За Авторска Музика" - О!Шипка

Сподели.