Титанично: Смях, музика и Милица Гладнишка

Pinterest LinkedIn +

Броени часове остават до неповторимото пътуване във времето, което Милица Гладнишка ще предприеме на 2 април 2017 г.

Нейният спектакъл "Титанично" е вдъхновен от подвига на музикантите в потъващия кораб "Титаник", чиято история остава скрита за света. Напълно незаслужено, смята Милица и в тяхна чест ще ни покаже своята ексцентрична версия на последните часове на злополучния кораб. Тя интерпретира с музика и смях стъписването пред избора, паниката от провала и ужаса от смъртта.

Със стендъп хумор в Драматичния учебен театър на НАТФИЗ в София актрисата ще разбие всяка форма на стрес (защото стресът е надценяван, дори и когато е основателен) и ще докаже, че от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани джаз парчета, както и премиерно изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев), с което актрисата със свои думи и ноти ще открие летния сезон.

В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Сержан Кръстевски тя ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията, подправени с глътка уиски. Присъстващите ще имат и уникалната възможност да видят на живо роклята от светещи оптични влакна, ушита специално за спектакъла "Титанично"! 

Все още можете да се снабдите с пасаван за неповторимото пътуване със смях във времето от касите на театъра на НАТФИЗ или на EVENTIM.BG!

Сподели.