Тилда Суинтън и Ейдриън Броуди с роли в Grand Budapest Hotel на Уес Андерсън

Pinterest LinkedIn +

Предстоящият филм на Уес Андерсън (Wes Anderson) – Grand Budapest Hotel – обещава да има един от най-впечатляващите актьорски състави, които сме виждали наскоро.

След като за главните роли във филма потвърдиха участието си Сърша Ронан (Saoirse Ronan) и Ралф Файнс (Ralph Fiennes), сега към продукцията се присъединяват също Джъд Лоу (Jude Law), Тилда Суинтън (Tilda Swinton) и Ейдриън Броуди (Adrien Brody).

Гореспоменатите обаче са само част от умопомрачителния каст, в който са още Бил Мъри (Bill Murray), Харви Кайтел (Harvey Keitel), Едуард Нортън (Edward Norton), Уилям Дефо (Willem Dafoe), Джеф Голдблум (Jeff Goldblum) и др.

Подробностите за сюжета Grand Budapest Hotel са все още малко. Засега е известно, че действието ще се развива през 1920-те и ще се фокусира върху проблемите на г-н Густав – портиер на голям хотел в Будапеща, в чиято роля ще се превъплъти Файнс.

Сценарият на предстоящия филм ще е първият изцяло написан от Уес Андерсън. Наследникът на тазгодишния Moonrise Kingdom (В царството на пълнолунието) се очаква на екран най-рано през 2014 г.

Сподели.