The Wolverine 2 влиза в кината чак след X-Men: Apocalypse

Pinterest LinkedIn +

X-Men: Days of Future Past (Х-Мен: Дни на миналото бъдеще) все още не е дебютирал, а вече има поне две сигурни продължения - X-Men: Apocalypse и The Wolverine 2.

Въпреки че Хю Джакмън не беше сигурен дали ще се завърне в нов самостоятелен филм за Логан, той даде да се разбере, че има такова желание, стига историята наистина да си струва. 

На всички е ясно, че австралийският актьор няма вечно да бъде в редиците на мутантите, но след The Wolverine и обещаващия X-Men: Days of Future Past е много вероятно именно той да си партнира с режисьора Джеймс Манголд.

"В момента уговаряме как да се случат нещата. Засега снимам следващия филм за Върколака след X-Men: Apocalypse", сподели Манголд в Twitter профила си. 

Продължението на X-Men: Days of Future Past е насрочено за 27 май 2016 г., което означава, че няма да видим самостоятелен филм за Wolverine преди 2017 г.

Дългото време за подготовка ще даде възможност на Манголд и Джакмън да изпипат следващия си проект и да дадат на феновете нещо по-добро и от The Wolverine. 


Сподели.