The Witcher 3: Wild Hunt - The Trail (Opening Cinematic)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън ролева игра с отворен свят Разработва: CD Projekt RED Издава: Bandai Namco Games Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4 Година на издаване: 2015 Гералт от Ривия, наричан Белия Вълк, е получил писмо от могъщата магьосница Йенефер - жената, в която е влюбен отдавна. Заедно със своя ментор Весемир, Гералт се отправя към локация край Темериан, за да се срещне с нея на указаното в писмото място, само за да открие селището разрушено и напоено в кръв след брутална битка, в която е въвлечена и Йенефер. Каква ще е следващата му стъпка? Как и къде ще открие своята любима? Ще разчете ли оставените от нея знаци? Пореден изключителен кинематографичен откъс от света на The Witcher, който за броени секунди сграбча сетивата и обсебва съзнанието, така че всеки да почувства зова на Гералт - зовът на дивото - вътре в себе си с непреодолима сила. Сила, която ще му трябва, за да се превъплъти пълнокръвно в обаятелния вещер в новото му приключение - The Witcher 3: Wild Hunt!

Жанр: Екшън ролева игра с отворен свят Разработва: CD Projekt RED Издава: Bandai Namco Games Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4 Година на издаване: 2015

Гералт от Ривия, наричан Белия Вълк, е получил писмо от могъщата магьосница Йенефер - жената, в която е влюбен отдавна. Заедно със своя ментор Весемир, Гералт се отправя към локация край Темериан, за да се срещне с нея на указаното в писмото място, само за да открие селището разрушено и напоено в кръв след брутална битка, в която е въвлечена и Йенефер. Каква ще е следващата му стъпка? Как и къде ще открие своята любима? Ще разчете ли оставените от нея знаци?

Пореден изключителен кинематографичен откъс от света на The Witcher, който за броени секунди сграбча сетивата и обсебва съзнанието, така че всеки да почувства зова на Гералт - зовът на дивото - вътре в себе си с непреодолима сила. Сила, която ще му трябва, за да се превъплъти пълнокръвно в обаятелния вещер в новото му приключение - The Witcher 3: Wild Hunt!


Сподели.