The Simpsons се завръща за 26-ти сезон, сценаристите убиват един от главните герои

Pinterest LinkedIn +

Официално е - анимационният ситком The Simpsons (Семейство Симпсън) ще се завърне в ефира на Fox за 26-ти сезон през 2014 г.

Сериалът срещна редица препятствие през последните години, но това не му попречи да се справи с трудностите и да влезе в рекордния 25-ти сезон, който започна на 29 септември 2013 г.

"Повече от четвърт век The Simpsons завладяват сърцата и умовете на феновете по начин, с който се надскачат границите на възрастта, езиците и културата. Тази невероятна поредица е не само най-дългият телевизионен сериал в историята, а също и един от най-добрите ситкоми на нашето време и нямам търпение да видя следващия фантастичен сезон.", каза изпълнителният директор на Fox - Кевин Райли (Kevin Reilly).

Настоящият 25-ти сезон посреща гост-актьори като Ева Лонгория (Eva Longoria), Стан Лий (Stan Lee), Гордън Рамзи (Gordon Ramsay), Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe) и Зак Галифианакис (Zach Galifianakis).

Въпреки че епизодите от следващия сезон ще се излъчат чак през есента на 2014 г., сценаристите на сериала вече издадоха, че планират да убият един от главните герои в сериала, без обаче да издават кой ще бъде той.

Сподели.