The Rolling Stones отричат слухове, че се пенсионират

Pinterest LinkedIn +

Говорител на рок великаните The Rolling Stones отхвърли неверните твърдения, публикувани във вестник Sunday mirror, според които предстоящото участие на групата на Glastonbury през 2013 е техният бенефисен концерт в чест на 50-годишнината им на сцената.

Друг довод на таблоида е, че бандата направи много малко лайф изяви през 2012 и "участието на Glastonbury ще бъде един достоен завършек на Rolling Stones."

Шоуто на Мик Джагър (Mick Jagger) и компания на Glastonbury през 2013 ще бъде първият концерт на групата на този фестивал.

"Всички си мислят, че могат да предвидят какво ще се случи на Glastonbury догодина. За момента обаче всички обсъждат само слухове." каза говорителят на групата.

По повод петдесетия юбилей на The Rolling Stones в лондонската галерия Съмърсет Хаус (Somerset House) е предвидена фотографска изложба под надслов: Rolling Stones: 50. Изложбата ще отвори врати на 13 юли 2012 и ще бъде отворена за посетители до 27 август. Книга на същата тематика излиза в първия ден на изложбата и ще съдържа 700 исторически фотографии на бандата.


Сподели.