The Martian (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Ридли Скот Сценарист: Дрю Годард С участието на: Мат Деймън, Джесика Частейн, Кейт Мара, Себастиан Стан, Джеф Даниелс, Кристен Уиг, Шон Бийн, Доналд Гловър, Чуиетел Еджиофър и др. Жанр: Sci-fi. В новата космическа епика на Ридли Скот НАСА изпраща мисия до Марс. В инцидент обаче се налага екипът да се оттегли преждевременно, оставяйки капитана на кораба на планетата, мислейки го за мъртъв. Под формата на неподчинение, колегите на Марк Уатни решават да се завърнат с цената на всичко и да спасят корабокрушенеца, след като разбират, че е жив. С цената на всичко. Премиерата на The Martian (Марсианецът) е на 25 ноември 2015 г.

САЩ, 2015 Режисьор: Ридли Скот Сценарист: Дрю Годард С участието на: Мат Деймън, Джесика Частейн, Кейт Мара, Себастиан Стан, Джеф Даниелс, Кристен Уиг, Шон Бийн, Доналд Гловър, Чуиетел Еджиофър и др. Жанр: Sci-fi.

В новата космическа епика на Ридли Скот НАСА изпраща мисия до Марс. В инцидент обаче се налага екипът да се оттегли преждевременно, оставяйки капитана на кораба на планетата, мислейки го за мъртъв.

Под формата на неподчинение, колегите на Марк Уатни решават да се завърнат с цената на всичко и да спасят корабокрушенеца, след като разбират, че е жив. С цената на всичко.

Премиерата на The Martian (Марсианецът) е на 25 ноември 2015 г.

20 филма, които чакаме с нетърпение до края на 2015


Сподели.