The Hunger Games: Catching Fire намира своя Бийти в лицето на Джефри Райт

Pinterest LinkedIn +

Носителят на наградата Tony – Джефри Райт (Jeffrey Wright), е поредното попълнение към актьорския състав на The Hunger Games: Catching Fire, втората част от трилогията The Hunger Games (Игрите на глада).

Героят на Райт ще се казва Бийти и е бивш победител в Игрите на глада от Сектор 3. Макар персонажът да е повече второстепенен, в книгите има своите силни моменти, които вероятно ще можем да видим и на големия екран.

Сред останалите актьори, които ще се присъединят към Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence), Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth) и Джош Хътчърсън (Josh Hutcherson), са Джена Малоун (Jena Malone), Филип Сиймор Хофман (Philip Seymour Hoffman) и Сам Клафлин (Sam Claflin).

Режисьор на продължението ще е Франсис Лоурънс, който има зад себе си филми като Constantine (Константин), Water for Elephants (Вода за слонове) и I am Legend (Аз съм легенда).

The Hunger Games: Catching Fire се очаква в кината от 22 ноември 2013 г., а третата част от трилогията по вече потвърдена информация ще е разделена в два филма, които се очакват съответно през ноември 2014 г. и 2015 г.

Сподели.