The Gunman (Official Trailer #2)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Пиер Морел Сценарист: Дон Макферсън С участието на: Шон Пен, Идрис Елба, Хавиер Бардем, Мелина Матюс и др. Жанр: Екшън, Трилър Първата екшън роля в забележителната филмография на носителя на Оскар Шон Пен, в която 54-годишният американски актьор се превъплъщава в бивш военен от специалните части, въвлечен в смъртоносна игра на котка и мишка. Действието се развива в Европа и изобилства от напрегнати, високооктанови сцени, с които Пен дава заявка, че би могъл да засенчи в това свое амплоа Лиъм Нийсън - звездата от Taken на Пиер Морел, който е режисьор и на двете ленти. Продуцентският екип пък включва името на Джоел Силвър, който е също толкова пряко свързан със създаването на The Matrix, Non-Stop, Unknown, Sherlock Holmes V for Vendetta, Kiss Kiss Bang Bang и мн. др.

САЩ, 2015 Режисьор: Пиер Морел Сценарист: Дон Макферсън С участието на: Шон Пен, Идрис Елба, Хавиер Бардем, Мелина Матюс и др. Жанр: Екшън, Трилър

Първата екшън роля в забележителната филмография на носителя на Оскар Шон Пен, в която 54-годишният американски актьор се превъплъщава в бивш военен от специалните части, въвлечен в смъртоносна игра на котка и мишка.

Действието се развива в Европа и изобилства от напрегнати, високооктанови сцени, с които Пен дава заявка, че би могъл да засенчи в това свое амплоа Лиъм Нийсън - звездата от Taken на Пиер Морел, който е режисьор и на двете ленти.

Продуцентският екип пък включва името на Джоел Силвър, който е също толкова пряко свързан със създаването на The Matrix, Non-Stop, Unknown, Sherlock Holmes V for Vendetta, Kiss Kiss Bang Bang и мн. др.


Сподели.