The Elder Scrolls IV: Oblivion - Shivering Isles

Pinterest LinkedIn +

Година: 2007
Брой DVD: 1
Издател: Bethesda Softworks/2K Games
Системни изисквания: 512MB RAM, 2 Ghz CPU, 4.6 GB HDD, 128MB Video
Платформа: PC, Xbox 360, PlayStation 3
Мултиплейър: Не

Още от същото...

The Elder Scrolls Oblivion спокойно може да се нареди в топ 3 най-добри ролеви игри за миналата година. Страхотната история, наистина огромният (пък и макар в даден аспект ограничен) свят и многото приключения я направиха предпочитан начин за инвестиция на свободното време от много играчи. Играта бе и първата от жанра, използваща технология, присъща за шутърите, което макар и не революционно бе доста освежаващо. А както всички знаем - щом има фенски интерес, има потенциал за печалби. А няма нищо лошо в това, ако държиш правата над даден франчайз, да изцедиш колкото е възможно повече от него.

В гърлото на лудостта

Тъй като това е продължение на играта, се предполага, че вече сте изиграли оригинала и в общи линии знаете за какво става дума. Така че няма да се впускам в подробни описания на тема "Що е това Oblivion и има ли той почва у нас", а ще преминем направо към новодобавения контент. Който се изразява в един остров. Доста големичък, но явно не достатъчно за континент. Въпросното парче земя е домът на бога на лудостта и като такова е фрашкано до горе с всякакви лабиринти, капани и др. ... особено с др.

Безумието буквално извира от всеки пиксел на монитора ви. От местностите и психиката на персонажите, живеещи в тях, до извратените въображения на екипа, занимавал се с оформлението на съществата в играта. Огромни буболечки, рицари с кръвясали очи, ходещи дървета, малки пухкави нещица с големи заострени зъбки - зоопаркът е хмм... живописен. Естествено, добавени са и много нови оръжия, а да изиграете само основната куест линия ще ви отнеме над 20 часа, което е напълно задоволително за ескпанжън.  

Сайт: http://www.elderscrolls.com/


Сподели.