The Butterfly Effect получава римейк за десетата си годишнина

Pinterest LinkedIn +

Sci-fi трилърът от 2004 г. - The Butterfly Effect (Ефектът на пеперудата) - ще получи римейк и възможност за начало на франчайз по случай десетата годишнина от дебюта си.

FilmEngine и Benderspink вече са започнали работата по продукцията, като според Variety сценаристът на оригинала Ерик Брес (Eric Bress) е ангажиран за написването и на предстоящия римейк.

Историята в The Butterfly Effect разказва за студент, който открива, че може да се връща в миналото и да променя бъдещето си, докато чете страници от дневника си. Както разбира героят впоследствие - срещу определена цена.

Във филма своето първо участие в голямото кино направи Аштън Къчър (Ashton Kutcher), след като напусна комедийния сериал That '70s Show, в който си партнира с актьори като Мила Кунис (Mila Kunis) и Тофър Грейс (Topher Grace).

Когато излезе, трилърът изненадващо превзе боксофиса, спечелвайки над $100 млн., a потребителите на IMDB го оцениха със 7,7/10 - две напълно достатъчни причини за създаването на цели две продължения, които обаче не постигнаха успеха на първия филм.

Продуценти на предстоящия римейк са Ей Джей Дикс и Крис Бендър, като все още се търси кой да седне на режисьорския стол.

Сподели.