The Budos Band: Все още очакваме обаждане от Тарантино. Вижте защо!!!

Pinterest LinkedIn +

Непосредствено след края на лятното си турне на Стария континент, американската афро-соул фънк джаз група The Budos Band, включена в саундтраците на хитовото шоу на HBO "Антураж" и широкоекранния филм New York, I Love You, и в хита Imma Be на Black Eyed Peas (на ниво семпъл) пусна нов видеоклип, заснет от младия бразилски филммейкър Марко Уей (Marco Wey).

Съпътстващ композицията Unbroken, Unshaven, произлизаща от третия студиен албум на групата, чието творчество е изцяло инструментално, той е квалифициран от самите музиканти като "солидна порция сайкъделичен спагети уестърн, вдъхновен от Серджо Леоне, която подобно на неговите филми някак си изглежда все по-добре с всяко следващо гледане. Препоръчваме ви да гледате Unbroken, Unshaven на максимална резолюция и с максимална силна на звука за най-добър резултат."

Изкусителна брюнетка, въвлечена в мръсна игра на покер, и двама каубои с тежки кобури и нрави, единият от които става "жертва" на заговора на другия с въпросната красавица, надничаща в картите му, са главните действащи лица във видеото, чиято визия е черно-бяла и реализирана с похвати, заимствани от филмите за Джеймс Бонд.

"Все още очакваме обаждане от Тарантино", каза в интервю за Spinner баритон-саксофонистът на The Budos Band - Джаред Танкел, по повод рилийза на The Budos Band III в края на миналата година. По стечение на обстоятелствата, преди края на 2011 г. режисьорът на Pulp Fiction, Kill Bill и Inglorious Basterds (Quentin Tarantino) би трябвало да започне снимките на своята нова продукция – Django, която представлява римейк на едноименния уестърн на Серджо Корбуци и подобно на Unbroken, Unshaven ще бъде издържана в естетиката на спагети уестърните на Серджо Леоне.


Сподели.