The Big Short: Един филм за много пари, направен с много пари (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

За да събереш на едно място каст с Брад Пит, Крисчън Бейл, Райън Гослинг, Стив Карел, Карън Гилън, Мелиса Лио, Мариса Томей, Селена Гомес и много други се изискват много големи... пари. Това не е учудващо обаче, като се има предвид и темата на драмата - голямата криза от началото на 21-ви век и хората, които направиха милиарди от нея. Неведнъж сме виждали фантастични актьорски състави да са "жертви" на не особено добри сценаристи и режисьори. Дано този случай е по-различен, не си заслужава пропиляването на този талант. Премиерата на The Big Short e през декември 2015 г.

За да събереш на едно място каст с Брад Пит, Крисчън Бейл, Райън Гослинг, Стив Карел, Карън Гилън, Мелиса Лио, Мариса Томей, Селена Гомес и много други се изискват много големи... пари. 

Това не е учудващо обаче, като се има предвид и темата на драмата - голямата криза от началото на 21-ви век и хората, които направиха милиарди от нея. 

Неведнъж сме виждали фантастични актьорски състави да са "жертви" на не особено добри сценаристи и режисьори. Дано този случай е по-различен, не си заслужава пропиляването на този талант.

Премиерата на The Big Short e през декември 2015 г.


Сподели.