Тези шотландци в килт ще разтуптят сърцето ви с йога умения

Pinterest LinkedIn +

Може би много от вас не са го осъзнавали досега, но някъде дълбоко в сърцето си винаги са искали да гледат клип, в който ужасно сексапилни мъже правят йога в традиционна шотландска поличка, и то насред природата. Благодарение на BBC Social това е възможно. Екипът зад YouTube канала сподели едноминутно видео, в което звездите са инструкторът Финли Уилсън и моделът Тристан Камерън-Харпър. Те ни показват нов стил в йогата – Форест. Той е създаден и сертифициран от американката Ана Форест и се фокусира върху продължителното изпълнение на различни пози.

Може би много от вас не са го осъзнавали досега, но някъде дълбоко в сърцето си винаги са искали да гледат клип, в който ужасно сексапилни мъже правят йога в традиционна шотландска поличка, и то насред природата.

Благодарение на BBC Social това е възможно. Екипът зад YouTube канала сподели едноминутно видео, в което звездите са инструкторът Финли Уилсън и моделът Тристан Камерън-Харпър. Те ни показват нов стил в йогата – Форест. Той е създаден и сертифициран от американката Ана Форест и се фокусира върху продължителното изпълнение на различни пози. 


Сподели.