"Терминатор: Хрониките на Сара Конър" пристига в България

Pinterest LinkedIn +

Хитовият телевизионен сериал "Терминатор: Хрониките на Сара Конър" ще стартира излъчване и на българския телевизионен екран. Епизодите, базирани на култовия пълнометражен филм "Терминатор", ще се завъртят от 23 юни по Нова Телевизия.

Действието на сериала се развива след края на филма "Терминатор: Денят на страшния съд". Сара Конър и синът й Джон са победили Терминаторът от бъдещето, но се сблъскват с нови премеждия.

Главната роля на Сара Конър е поверена на актрисата Лена Хийди (Lena Headey), изиграла съпругата на Крал Леонид в хитовия филм "300". В ролята на робота-защитник на човечеството ще се превъплъти актрисата Самър Глау (Summer Glau), известна с участието си във филма "Serenity".

Продуцент и сценарист на "Терминатор: Хрониките на Сара Конър" е Джош Фрийдман (Josh Friedman), работил по продукции като "Война на световете", "Черната Далия" и др.

В българския ефир ще бъде излъчен първият сезон на "Терминатор: Хрониките на Сара Конър", който е от 9 епизода. В момента в САЩ се снима втория сезон на сериала.
Сподели.