Телефон специално за Facebook идва в България с Мтел

Pinterest LinkedIn +

Почитателите на Facebook вече могат още по-лесно да влизат в любимата си социална мрежа. От 5 декември Мтел започва да предлага за тях телефона Mtel 655. Това е телефон със специален Facebook бутон, който отвежда потребителите директно до популярната социална мрежа. Решението за новото предложение е повлияно от все по-нарастващия интерес на интернет потребителите в България към тази общност.

Телефонът има красив дизайн, QWERTY клавиатура и функционалностите на съвременен телефон - 2.4'' 320x240 TFT дисплей, 2-мегапикселова камера, 650MHz процесор, Micro SD слот и 2GB SD карта, Bluetooth, Wi-Fi, FM радио. Mtel 655 ще се предлага на цена от един лев на месец или срещу 19,90 лева в брой с тарифен план Mobi L.

Клиентите ще получат като подарък  специални стереослушалки. В допълнение устройството се продава в коледен пакет, включващ Samsung Е1050 с Prima карта Коледа 2012.


Компанията е приготвила и игра, която стартира на 5 декември във фен страницата на телекома във Facebook. Тя ще продължи две седмици и всеки работен ден Мтел ще раздава по 10 телефона Mtel 655.  

Според данни на световната интернет платформата Socialbakers в България потребителите на Facebook вече са почти 2 милиона и половина. През последните шест месеца те са се увеличили с близо 140 000 човека.

Статистиката показва, че най-голямата по брой възрастова група, която използва Facebook в България, е тази в диапазона от 25 до 34 години. Жените в страната са по-активни от мъжете – тук разпределението е 52% в полза на дамите и 48% за мъжете.

Сподели.