Театър "Българска армия" тръгва на лятно комедийно турне

Pinterest LinkedIn +

В разгара на лятото театър "Българска армия" по традиция стартира своето национално турне с едни от най-гледаните комедийни спектакли на театралния сезон – "Арсеник и стари дантели", "Ножица-трепач", "Да разлаем кучетата" и "Черна комедия".
     
Комедийното турне стартира на 25 юни от ФКЦ – ВАРНА с комедията "Арсеник и стари дантели". Историята за лелите Аби и Марта Брустър, на които съвсем им хлопа дъската, ще накара зрителите да се смеят с цяло гърло, докато внукът им – убеден, че е президентът Теди Рузвелт, копае трупове в мазето. Двучасов смях с чудатите членове на семейство Брустър, очаква публиката в Бургас, Елхово и Сливен на 26-ти, 27-ми и 28-ми юни. В криминалната пародия участват Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев и Калин Иванов.

На 1 и 2 юли в Търговище и Карлово звездите на театъра продължават своето лятно турне с хитовата комедия "Ножица-трепач". Опостушително забавление, в което публиката активно участва заедно с актьорите Ненчо Илчев, Веселин Ранков, Иван Радоев, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Стефания Колева и Сашо Дойнов. В полицейското разследване се разпитват шестима заподозрени. Постепенно от криминален трилър пиесата се превръща в изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

На 3, 4 и 5 юли към комедийното турне в Свищов, Габрово и Сапарева баня се присъединяват Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, които "безпощадно" ще ви разсмиват с комедията "Да разлаем кучетата".

Летните усмивки продължават и на 8 и 9 юли с една ужасно смешна комедия, която се разиграва... на тъмно. Да, именно тъмното е в главната роля на "Черна комедия". Какво се случва, когато тъмното е светло, а светлината се превърне в мрак? Публиката на Русе и Плевен ще се посмее от сърце с актьорите Луизабел Николова, Веселин Анчев, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моню Монев и куп смешни ситуации около това на какво е способен човек, който предполага, че в тъмното никой не го вижда... 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.