Те са Уили Нелсън, Snoop Dogg и Co...и обичат марихуана! Честит 4/20 с Roll Me Up (Аудио)!

Pinterest LinkedIn +

Уили Нелсън и Snoop Dogg записаха съвместно парче, инспирирано от общата им страст към растението индийски коноп, известно още като канабис, марихуана, ганджа, трева и т. н., чиято употреба в България е забранена със Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите.

Наречено Roll Me Up ("Свий ме" - в смисъла на свивам цигара), то направи своята премиера навръх празника на Американската контра култура – 20 април (нар. 420, 4:20 или 4/20), появявайки се най-напред в официалния сайт на 78-годишния Нелсън, който бе арестуван за притежание на марихуана през 2010 г.

Самият Snoop Dogg има обширно криминално досие, като повечето от провиненията му са свързани именно с притежанието и употребата на марихуана. Той бе съден от ливански концертен промоутър през декември миналата година по обвинение, че е пушил канабис по време на клубно шоу в Близкия изток, и бе арестуван от тексаската полиция през януари т. г., след като при оглед на тур автобуса му бе намерена изсушена марихуана.

Освен Snoop Dogg и Уили Нелсън, в Roll Me Up участват Крис Кристофърсън и Джейми Джонсън. 4/20 се чества от 70-те години на миналия век, като в новата история на празника той се отбелязва в 4:20 ч. с изпушването на доза от въпросното растение.


Сподели.