Те са "Женени с деца"! Представяме ви семейство Бикови

Pinterest LinkedIn +

Новината, че в ефира на Нова ТВ скоро ще гледаме родна адаптация на култовия сериал "Женени с деца" (Married with Children) безспорно радва голяма част от широката публика.

Дебютът на ситкома е след броени седмици през март, но като че ли рекламната кампания на продукцията започва да ни идва малко в повече.

Създателите му вече близо месец предпочитат да пазят в тайна самоличността на българските Ал и Пеги Бънди, сякаш говорим за провеждане на Оскарите в НДК, а едва преди броени дни ни запознаха със семейство Бикови - родните Бънди, представяйки ги… с пликове на главата.


Разбира се, надяваме се тези PR трикове да не засягат качеството на ситкома, зад чиято реализация застава продуцентската къща Old School Productions, начело с Нико Тупарев.

Като верни почитатели на Married with Children продължаваме да следим с интерес какво ни очаква от Бикови (Бънди), Николови (Дарси) и кучето Цезар, а до тяхната официална поява можем да предложим любимото ни промо… Love and Marriage, Love and Marriage, Go together like a horse and carriage…


Сподели.