Тази вечер четирима нови участници влизат в „Survivor 7“

Pinterest LinkedIn +

Певецът Тино, шампионката по кану Станилия, треньорката Александра и финансистът Данаил ще променят хода на екстремната игра по bTV

Пореден обрат ще промени хода на "Survivor". Довечера, точно в 20 часа, четирима нови участници влизат в предаването, за да атакуват титлата „Последният оцелял“ и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите - все по-сложни. Това са певецът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.

До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта. „Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем“, обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената „Известни“ и „Воини“ ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества.

Спортистката Станилия има редица титли в категорията „200 м индивидуално кану“ от различни първенства и състезания и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на "Survivor" тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител. Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Певецът Тино, който нашумя след участието си в „Гласът на България“, също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници. Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.