Тату работят върху англоезичен албум

Pinterest LinkedIn +

Популярният руски дует Тату, продължава работата над своя втори англоезичен албум.

Лена Катина и Юлия Волкова са записали поредната си песен, озаглавена "Вся моя любовь", която обаче няма да превеждат на английски, защото смятат текста за "уникален". В албума тя най-вероятно ще влезе като бонус.

Междувременно, издателите им от Universal отчетоха, че общият тираж на дебютния англоезичен диск на дуета "200 km/h in the Wrong Lane", е надвишил 5 милиона копия. Това е рекорд за руски артисти в международен мащаб.

Още една нова песен - "Craving", е написал за Тату известният британски продуцент Тревър Хорн (Trevor Horn), работил и по "200 km/h in the Wrong Lane". Мениджмънтът на Тату уточнява, обаче, че продуцент на албума е не Хорн, а авторът на по-голямата част от музиката Сергей Галоян.

Записите на албума протичат в едно от най-известните студия в Лос Анжелис - Village, което не веднъж са посещавали The Beatles и където са записвали имена като The Rolling Stones, The Doors, Marylin Manson, Madonna и Limp Bizkit.

След записите на последното парче, Юлия е изгубила гласа си, съобщава сайта tatulife.kulichki.com. Това не за пръв път се случва на младата певица, която често просто "изкрещява" своите партии и гласовите й струни не винаги издържат. Сега на Юлия ще помага вокалният педагог Рон Андерсън (Ron Anderson), помагал на Кайли Миноуг (Kylie Minogue), Джъcтин Тимбърлейк (Justin Timberlake), Bjork, Guns n'Roses, Soundgarden, P.O.D и много други.


Сподели.