Тайната роля на Джеймс Гандолфини в Zero Dark Thirty е разкрита

Pinterest LinkedIn +

Носителят на Златен глобус – Джеймс Гандолфини (James Gandolfini), ще изиграе дълго пазената в тайна роля на Леон Панета – министър на отбраната на САЩ, в предстоящия филм на Катрин Бигълоу (Kathryn Bigelow) Zero Dark Thirty.

Обвитата в тайни продукция ще проследи 10-годишното преследване на един от най-търсените мъже на планетата - Осама Бин Ладен.

Гандолфини се присъединява към вълнуващ актьорски състав, в който участват Джесика Частейн (Jessica Chastain), Крис Прат (Chris Pratt), Марк Стронг (Mark Strong), Кайл Чандлър (Kyle Chandler) и др.

Всякакви подробности за филма бяха пазени дълго време в тайна, като в последните седмици станаха ясни някои от детайлите за предстоящата драма, включително от двата официални трейлъра, разпространени онлайн.

Zero Dark Thirty ще дебютира в киносалоните на 19 декември и вероятно ще е един от основните претенденти за филмовите награди тази зима, което не е изненада, след като последният филм на Бигълоу – The Hurt Locker (Войната е опиат), й донесе през 2010 г. Оскари както за най-добър режисьор, така и за най-добър филм.


Сподели.