Sylvester Stallone се развихри. Взима и Mickey Rourke

Pinterest LinkedIn +

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) успя да привлече още един екшън герой за участие в новия си филм "The Expendables". Към Джейсън Стейтъм (Jason Statham) и Джет Ли (Jet Li) ще се присъедини и звездата от "The Wrestler" - Мики Рурк (Mickey Rourke).

Сюжетът на лентата разказва за наемни войници, изпратени в Южна Америка, за да свалят местен диктатор. Рурк ще изиграе ролята на безскрупулен дилър на оръжие, който по неволя се включва във военната мисия.

Освен Силвестър Сталоун, Джет Ли, Джейсън Стейтъм и Мики Рурк, за участие в продукцията се спрягат още имената на Форест Уитакър (Forest Whitaker), Долф Лундгрен (Dolph Lungdren) и Бен Кингсли (Ben Kingsley).

В новата лента Силвестър Сталоун продължава традицията от "Рамбо 4" и "Роки Балбоа" да бъде едновременно режисьор, сценарист и актьор.

Снимките на филма ще започнат през март в Бразилия. Продукцията е на филмовата компания Nu Image/Millennium Films.

През септември 2008 г. Силвестър Сталоун посети България и дори се срещна лично с кмета на София Бойко Борисов. Целта на визитата на холивудската звезда беше преговори с Nu Image/Millennium Films относно снимки у нас на предстоящия "Рамбо 5".

Въпреки че вече е на 62 години, с петата част за Рамбо и предстоящия "The Expendables", Слай дава сериозна заявка да бъде един от ключовите фактори в екшън жанра в Холивуд и през следващите няколко години.
Сподели.