Световна примиера на World of Warcraft: The Burning Crusade в столичния "Дом на киното"

Pinterest LinkedIn +

Снощи в 22:00 часа столичният "Дом на киното" приюти много от феновете на една от най-популярните онлайн компютърни ролеви игри "World of Warcraft". Маниаците се бяха събрали за премиерата на дългоочакваното продължение на играта "The Burning Crusade".

"World of Warcraft: The Burning Crusade" е допълнение към пълната версия на играта и съдръжа много новости: нови раси, нови земи, бойни полета, професии, предмети и др.

Организаторите на събитието "Пулсар", които са официалният представител на производителя на играта Blizzard, се постараха да направят представянето на продължението колкото е възможно по-вълнуващо.


Промоция World Of Warcraft Снимка: Avtora.com

За целта беше организирана томбола, наградите от която бяха брандирани фланелки на играта и едно копие на колекционерското издание. Освен томболата в залата без много приказки беше пуснато филмче, представящо играта, докато феновете се подкрепяха с безалкохолни напитки и вафли.


Промоция World Of Warcraft Снимка: Avtora.com

Повечето геймъри чакаха да настъпи времето, когато ще могат да си получат поръчаното предварително копие от играта и да тичат пред компютъра. Раздаването на играта беше синхронизирано с часовата разлика и започна малко преди един часа - в момента, в който това се случваше и в Париж, откъдето тръгва официално световната премиера.

До момента сървърите на Blizzard са отчели осем милиона играча, които са се включили в играта от цял свят.

Сподели.