Световен рекорд по BASE jumping след скок от най-високата сграда Burj Khalifa

Pinterest LinkedIn +

Един от най-екстремните сред екстремните спортове в светa е бейс джъмпинга (BASE jumping) - изживяване, което определено не е за хора със слаби сърца и страх от височини. Фред Фуген (Fred Fugen) и Венсан Рефе (Vincent Reffet) си поставят задачата да подобрят световния рекорд, като заедно скочат от най-високата сграда в света - 828-метровия небостъргач Burj Khalifa. За да изпълнят своята мечта, двамата търсачи на силни усещания се подготвят цели три години, а видеото от Дубай разкрива невероятните прелести на бейс джъмпинга.

Един от най-екстремните сред екстремните спортове в светa е бейс джъмпинга (BASE jumping) - изживяване, което определено не е за хора със слаби сърца и страх от височини.

Фред Фуген (Fred Fugen) и Венсан Рефе (Vincent Reffet) си поставят задачата да подобрят световния рекорд, като заедно скочат от най-високата сграда в света - 828-метровия небостъргач Burj Khalifa.

За да изпълнят своята мечта, двамата търсачи на силни усещания се подготвят цели три години, а видеото от Дубай разкрива невероятните прелести на бейс джъмпинга.


Сподели.