Светльо Витков с бурно празненство за рождения си ден

Pinterest LinkedIn +

Вечерта на 25-ти януари, групата на екс-вокалиста на Хиподил Светослав Витков - Svetlio & the Legends, Surmata Harry & Coptor mix, Shеky & The Blood Rain и Уикеда изнесоха съвместен концерт в столичния клуб Black Box.

Повод за големия купон беше рождения ден на колоритния фронтмен, писател и каратист - Витков.

Първи на сцената излезе екс-вокалистът на група Skoda - Surmata Harry. Заедно със сегашната си група Coptor mix, той подгря публиката включително изпълнявайки новата си песен "6-ти юли". Surmata Harry обеща, че феновете ще могат съвсем скоро да я чуят в интернет.


Surmata Harry (а.к.а. CC Хипаря) Снимка: Avtora.com


След него на сцената се появиха Shеky & The Blood Rain. Освен ново име, групата на Шеки беше в изцяло нов състав, но както в доброто старо време, верен на екстравагантността си, той не пропусна да обърне голите си задни части към публиката.


Sheky and the Blood Rain Снимка: Avtora.com

С появата на третата група на концерта – Уикеда, публиката се раздвижи и ентусиазира още повече, впускайки се в масови, енергични танци. Централната зала на столичния клуб Black Box се превърна в бойно поле, в центъра на което епизодично прелитаха бутилки, чаши и… хора. Най-смелите фенове се качваха на сцената и бар-плотовете, от които директно скачаха в погото.


Уикеда Снимка: Avtora.com

Градусът на настроението нарасна максимално, след като „Svetlio & the Legends” се появиха на сцената и разтърсиха залата с едно от парчетата от албума им Bulgarno "Брус Лий".

Точно в полунощ, петъчният купон преля и в грандиозно шоу с наздравици, по случай рождения ден на фронтмена на "легендите", Светльо.


Светослав Витков Снимка: Avtora.com

Освен четирите групи, които се появиха на сцената точно в 00:00 ч., всички присъстващи в залата изпяха на Витков "Happy birthday".

В края на изпълненията на Svetlio & the Legends, екзалтиралите фенове скандираха "още, още, още". Светльо благодари на верните си почитатели, че са уважили концерта и заяви, че това е най-готиният рожден ден, който е празнувал.
Сподели.