"Сутрешен блок" събира всички звезди на финала на шоуто

Pinterest LinkedIn +

В последните два епизода за сезона на "Сутрешен блок", които зрителите ще видят на 7 юни от 20:00 по TV7, се събират звездите на сериала - Джина Стоева, Кака Лара, Дидо от D2 и Нели Топалова.

Кака Лара, която играе омразната на всички и най-вече на Тодор Колев стара водеща на "Сутрешен блок" Ирена, се завръща. Отново се появява и Джина Стоева, която обявява в ефир, че е разведена и бременна. Очакващи деца се оказват още Кети и Мами. 

В същото време Бени се готви да посрещне 30-тия си рожден ден без подобна радост и любов в живота си. Пацо подготвя изненада, за да я развесели, но след като на партито се появява сестра й Надя, която е пълна нейна противоположност, редакторката на "Сутрешен блок" съвсем се отчайва. Отговорът на въжделенията й се оказва Мартин, който заради нея се е променил напълно и е готов да се бори за вниманието й. 

Ще намери ли Бени любовта? Между кои от героите ще припламнат неочаквани страсти? И кой ще спечели шестица от тотото, ще се разбере на 7 юни от 20 часа по TV7. 

Сподели.