Susan Sarandon става зла кралица в рисувана приказка на Disney

Pinterest LinkedIn +

Носителката на Oscar Сюзан Сарандън (Susan Sarandon) ще се превъплъти в ролята на зла кралица, целяща да разруши една истинска любов, в най-новата полуанимационна, полуигрална приказка на Walt Disney Pictures, "Омагьосана".

Сарандън ще застане пред камерата и невъоръженото око на Кевин Лима (Kevin Lima, "102 далматинци") през м. май - месец след началото на снимките, превръщайки се в Нариса - тщеславната кралица на анимационно царство. 

Ролята на г-жа Тим Робинс (Tim Robins) е свързана с актьорска гъвкавост, тъй като в част от филма тя ще трябва да изгради образ от плът и кръв, докато в анимационното царство ще озвучава своето рисувано алтер его. За целта четките ще хванат амиматорът на Disney Джеймс Бакстър (James Baxter), най-известен с приноса си за "Красавицата и звяра" (1991) и носителят на Oscar за грим Рик Бейкър (Rick Baker).

Освен в "Омагьосана", чиято премиера в САЩ е през юли 2007, на Сюзан Сарандън предстои да се появи в заглавията "Mr. Woodcock" и "Doris and Bernard". Във второто тя изпълнява ролята на тютюневата милиардерка Дорис Дюк под режисурата на по-известния като актьор Боб Балабан (Bob Balaban - "Стълбата на Яков", "Капоти").

Най-актуалният филм на Сарандън е привлеклият вниманието на критиката мюзикъл - комедия "Romance & Cigarettes" на Джон Туртуро (John Turturro).

Сподели.