Строят истински мост до Ловеч за The Expendables 2, Сталоун го обяви за "подарък за България"

Pinterest LinkedIn +

В по-голямата си част, продължението на хитовия екшън "Непобедимите" (The Expendables) ще бъде реализирано в студията на "Ню Бояна" в София. Някои от по-мащабните сцени обаче, ще бъдат заснети сред природата - изискване, на което държи лично режисьорът на мултимилионната холивудска продукция Саймън Уест (Simon West).

Една от избраните локации е до Деветашката пещера, а от екипа на филма са решили да изградят реален мост над река Осъм за целите на лентата.

Той ще бъде издигнат до началото на септември изцяло със средства на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и компания, като прочутият актьор с усмивка разкрива, че съоръжението ще бъде "неговият подарък към гостоприемните българи".

"Непобедимите 2", чийто бюджет ще бъде между 70 и 80 милиона долара, ще доведе в столицата ни през септември "каймака" на холивудския елит в лицето на самия Слай, Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Брус Уилис (Bruce Willis), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Джон Траволта (John Travolta), Чък Норис, Мики Рурк (Mickey Rourke), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Джет Ли, като все още има шанс кастът да бъде попълнен с поредното впечатляващо име до средата на месеца, когато започват снимките.

Режисурата, както вече споменахме, е поверена на британеца Саймън Уест, когото помним от работата му над "Лара Крофт" (Lara Crоft: Tomb Raider) и "Въздушен конвой" (Con Air). Все още няма информация дали в екипа ще има и българи, но е твърде вероятно в масовките да се разчита и на безценната помощ на родните каскадьори, които традиционно се ценят за различни чуждестранни продукции.


Сподели.