Стив Мартин стана татко за първи път на 67 години, Алек Болдуин очаква дете през лятото

Pinterest LinkedIn +

Чарли Чаплин посреща на бял свят последното си, 11-то поред дете, когато е на 73 – 15 години преди смъртта си. Стив Мартин е само с шест години по-млад от великия комик, когато се ражда първородното му дете. Точната дата на раждане, пол и име на детето са обвити в мистерия поради нежеланието на родителите да разгласяват новината, но се смята, че щастливото събитие е станало през декември 2012 г.

По ирония на съдбата доскоро 67-годишният Мартин, който неведнъж е играл ролята на баща във филмите си (особено красноречив пример за което е комедията Cheaper by the Dozen) нямаше наследници.

Той бе женен за британската актриса Виктория Тенант в продължение на 8 години (между 1986 и 1994 г.), а връзката му с майката на първородното му дете – 26 години по-младата от него бивша редакторка на New Yorker Ан Стрингфилд бе узаконена през 2007 г. Новината за раждането на наследника или наследницата на Стив Мартин бе разпространена от негов представител на 13 февруари.

Ден по-рано звездата от хитовия ситком 30 Rock Алек Болдуин разкри, че заедно с 26 години по-младата от него Хилария Томас Болдуин очакват първото си дете през лятото на 2013 г. Двамата сключиха брак през лятото на 2012 г. – десет години след развода на Болдуин с Ким Бейсингър, от която той има дъщеря на 18 години.

"Ако бих дал неподправен израз на чувствата си, вероятно щях да избухна в плач", сподели щастливият младоженец, 54 г., в телевизионно интервю. Той бе номиниран за Златен глобус 2013 за превъплъщението си в Джак Донахю в 30 Rock, но не успя да спечели статуетката за четвърти път, след като го стори през 2007, 2009 и 2010 г. Болдуин бе номиниран за престижната награда през всичките 7 години, в които сериалът бе на екран.

Познай носителите на Оскар 2013! Спечели кино енциклопедия с Avtora.com>>

Сподели.