Стив Карел с участие в нова филмова адаптация на популярна детска книжка

Pinterest LinkedIn +

Един от най-обичаните напоследък комедийни актьори – Стив Карел, се е насочил към детската аудитория със следващия си проект. В момента Карел преговаря с 20th Century Fox за роля в адаптацията на класическата книжка за деца – Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day на Джудит Вьорст.

Персонажът, който звездата от "Офисът" (The Office) желае да изиграе се казва Бен, като не е известно да има такъв в книгата. Режисьор и сценарист на лентата е Лиза Чолоденко ("Всичко ни е наред").

Това няма да е първата адаптация на детската книжка, след като през 90те HBO прави полвин-часова анимация базирана на приключенията на Александър.

Стив Карел от своя страна не страда от липса на ангажименти след като приключи с участието си в "Офисът". С главни роли в Seeking a friend for the end of the world, заедно с Кийра Найтли и драмата с Томи Лий Джоунс и Мерил Стрийп – Hope Springs, наскоро Карел завърши снимки и по очакваната през 2013 г. комедия с Джим Кери и Оливия Уайлд – Burt Wonderstone.

Сподели.