Стилният мъж винаги се разпознава – ето как детайлите го издават

Pinterest LinkedIn +

Ако един мъж се придържа към умереност в облеклото си и никога не държи да демонстрира стила си, това не е причина да смятаме, че не го притежава

В каквато и сфера на бизнеса или работата да се изявява един мъж, той винаги успява да разкрие стила си, само ако го притежава разбира се. В това отношение, към представителките на нежния пол има повече очаквания, но мъжете никога не могат да сгрешат, ако отделят специално внимание на детайлите.

Можем много да научим от облеклото и всяко друго допълнение към него, когато погледнем към тях. Някои детайли бързо издават не само интересите и предпочитанията му, но и до колко държи на безупречната си визия.

Бижуто на ръката

Безспорно това е часовникът, който може да се превърне в бижу, в класен акцент към тоалета и същевременно да изпълнява своята практична функция.

Достъпните предложения за стилен мъжки часовник онлайн създават всички предпоставки всеки да попълни колекцията си, или да заложи само на един перфектен екземпляр според вкуса си. Веднага ще получите ориентир и за него, когато обърнете внимание дали залага предимно на традиционния дизайн или избира по-крещящи и впечатляващи аксесоари.

Слънчевите очила

Те отново имат ролята да ни служат, но и нещо повече: игра с формата, марката, цветовете. Покупката обикновено се свежда до личните предпочитания, но винаги подсказва дали е съобразена с дрехите, тоновете и цялостното излъчване.

Хубави обувки

Чифт качествени и красиви обувки винаги са предимство и те не са инструмент за стил само на дамите. И бъдете грижовни към тях, защото чистотата допълнително свидетелства за отношението ви към избраната визия. 

Всяка жена ще забележи този елемент от гардероба на мъжа, както и дали те съответстват на нюанса на панталони или дънките. 

Вратовръзка

Фините и тънки модели са подходящи и за по-непринудена обстановка. Не е задължително да има официален повод, за да носите вратовръзка и минимумът е поне да я притежавате, за да я сложите, когато случаят го изисква.

Дори да се спрете само на един брой, нека тя е свежа и модерна, в гама, вписваща се към няколко от вашите ризи. Нямате забрана да навиете ръкави и отгоре да поставите дори грейка, когато температурите навън го налагат.

Елегантността отново ще е на ниво! 

Шапки

Мъжете доста смело могат да включват в облеклото си шапките, които тотално преобразяват тоалета им и определено ги отличават от тълпата. Под нея несъмнено трябва да се крие и добре поддържана прическа, за да може, когато я свалите, да задържите възхищението в очите на околните.

И сега обратно към първа точка, за да направите покупката на часовника, който наистина може да подчертае уникалния ви стил – посетете Timer.bg.

Заповядайте в необятния свят на предложения с гарантирано качество и автентичност. 

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.