Стартираха снимките на новия сезон на "Стъклен дом", нови герои изместват старите

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни стартираха снимките на новия сезон на хитовия сериал на bTV "Стъклен дом". След дълга почивка, Стефан Данаилов, Елена Петрова и Калин Врачански се завърнаха към работа в един от столичните молове.

За по-голяма достоверност, екипът бе изолирал съвсем малко място от етажа, като повечето сцени от поредицата се разиграваха директно пред погледа на посетителите. Така и обаче не стана ясно каква ще е сюжетната линия на предстоящите епизоди, като се предполага, че този път сценаристите ще заложат на доста по-драматични елементи.

Причината е, че в миналия сезон бе обявено мото "Някой ще умре", а в крайна сметка сериалът не се лиши от нито един от главните си герои. Това логично доведе до недоволство сред масовата публика, което ще бъде взето впредвид и от сценаристите. С развитието на сагата не са запознати дори и самите актьори.

"Целта е всеки един от тях да покаже най-доброто от себе си, като не знае какво всъщност се случва. Това, което можем да разкрием е, че повечето персонажи ще разберат, че не парите определят щастието, а далеч по-стойностни неща", издадоха от екипа.

Оттам добавиха и, че през новия сезон, в "Стъклен дом" ще влязат и доста нови герои, които ще изтласкат на заден план старите. Очаква се епизодите да стартират по bTV през пролетта на 2012 г.


Сподели.