Стартира вторият сезон на криминалния екшън "Праведен"

Pinterest LinkedIn +

През юли bTV Action ще зарадва любителите на високия адреналин с втория сезон на премиерния за България сериал "Праведен". Епизодите стартират на 7 юли от 21:00 часа и ще се излъчват всеки уикенд.

В ролите зрителите на bTV Action ще видят Тимъти Олифънт, Марго Мартиндейл, Ник Сърси, Якоб Питс, Ерика Тейзъл, Джоли Картър, Натали Зия, Уолтън Гогинс, Деймън Хериман и др. Режисьор и продуцент на втория сезон на "Праведен" е Греъм Йост.

Консервативният маршал Райлън Гивънс се изправя срещу престъпния матриархат на „Магс Бенет” (роля, за която Марго Мартиндейл спечели награда Еми). В края на сезона настъпва и краят на властването на семейство Бенет над окръг Харлан, а старият противник/приятел на Райлан - „Бойд Краудер", се завръща в криминалния живот.

В този сезон Бойд и неговият екип ще открият, че те не са единствените, които искат да управляват подземния свят на Харлан. Райлън се изправя срещу корумпирани политици, скрити богатства, както и срещу мистериозен мъж, наречен „Лаймхаус", и предприемчив и опасен престъпник от град Мотор.

Сподели.