Стартира отворената бета на Wildstar

Pinterest LinkedIn +

Между 8 и 18 май 2014 година нетърпеливите да придобият лични впечатления от предстоящата научнофантастична масова онлайн мултиплеър ролева игра Wildstar на американското студио Carbine Studios (собственост на NCSOFT) могат да вземат участие в отворените бета тестове на заглавието, чийто официален рилийз е насрочен за 3 юни.

WildStar бе обявена по време на Gamescom 2011 – шест години след старта на разработката й, последвала основаването на Carbine от 17 бивши служители на Blizzard Entertainment. Играта, чийто геймплей е съсредоточен основно върху изпълнението на куестове и PvP битките и чието действие се развива на повърхността и в подземията на наскоро откритата планета Нексус, трябваше да се появи в края на 2013 година, но Carbine отложи рилийза й.

Стандартната версия на Wildstar може да бъде закупена предварително срещу 60 щатски долара, а делукс изданието – за 75. И в двата варианта играчите получават 1 месец безплатен абонамент, след което ще трябва да започнат да плащат $14,99 / €12,99 за същия период.


Сподели.