Стартира ново скандално турне на Мадона.

Pinterest LinkedIn +

Поп-крaлицата Мадона отмени три концерта в Израел, планирани в рамките на световното й турне Re-Invention. Тя е взела това решение след като е започнала да получава писма със заплахи по свой адрес и по адрес на децата си - седемгодишната Лурдес и тригодишния Роко.


Певицата е убедена, че писмата, които са получени в нейния офис, идват от представители на палестински екстремиски групировки.
Отначало Мадона взела решение да не променя плановете си и да излезе на сцената със засилена охрана, но после е размислила, осъзнавайки, че никаква охрана не може да гарантира пълната безопасност на нея и на децата й.

“Писмата бяха много страшни, - разказва източник от офисa на певицата в L.A.. - Мадона е много силна жена, но тя се изплаши за децата си, които са целия й свят. Отначало тя разчиташе да се повери на охраната си, но после реши да не рискува. Стана ясно, че тези хора не си играят. Те знаят такива детайли, като например кои са личните й служители.”

“Тя мисли, че е заплашвана заради това, че изповядва Кабала, но групировката я заплашва, защото тя представлява много неща, които те мразят у Запада.” – допълва говорител на звездата.

Концертите на Мадона в Израел, където тя не е пяла от 1993 г., трябваше да се състоят през септември.

Турнето Re-Invention стартира днес, на 24 май, в Лос Анджелис и, след настоящите промени, ще завърши през август, в Париж.

Мегаспектакълът ще включва “екзекуция” на електрически стол, оскъдно облечени бремени жени, горещи лесбийски сцени по време на танго изпълнение, а на видео екран ще бъдат показани батални сцени от войната в Ирак.
Сподели.