Стартира Humble Mozilla Bundle - страхотни инди игри директно в браузера ти

Pinterest LinkedIn +

Куп превъзходни инди игри, повечето от които не се нуждаят от представяне на феновете на гейминга, могат да станат ваши в ексклузивна браузер базирана версия при участие в поредната Humble Bundles инициатива, красноречиво наречена Humble Mozilla Bundle.

Pay-what-you-want (плати, колкото искаш) офертата е валидна до 28 октомври и включва следните гарантирани заглавия за всеки, който се регистрира в сайта на организаторите - Super Hexagon, AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome, Osmos, Zen Bound 2 и Dustforce DX.

Ако пък инвестирате минималната сума, която към момента отговаря на средноаритметичната стойност на направените дарения (обикновено около $5), ще се сдобиете и с FTL: Faster Than Light Advanced Edition и Voxatron; платете $8, и ще получите Democracy 3.

Всички обявени игри могат да бъдат тествани в браузер чрез безплатните им демо версии, налични в сайта на Humble Bundle. Въпреки че са създадени в сътрудничество с Mozilla, браузер версиите на тези игри, включени в компилацията, потенциално са съвместими с всеки друг браузер, стига той да поддържа JavaScript (например с Chrome v28 или по-нов).

Сподели.