Старци от село си наемат звезда от Playboy в най-новия БГ филм "Корави старчета"

Pinterest LinkedIn +

Възраждането на родното кино продължава с все по-стабилни темпове. Най-новият български филм е дело на режисьорския тандем "Пламен Масларов - Ивайло Пенчев" (първият почина по време на снимките, а вторият завършва лентата) и изцяло в духа на жанра, в който е създаден, е озаглавен "Корави старчета".

Продукция на БНТ (изпълнителен продуцент - Урбан Медия), заглавието, създадено по сценарий на Симон Шварц, впечатлява с добре познати имена от родното филмово изкуство - главните роли са поверени на Васил Банов, Иван Джамбазов, Стефан Бобадов и др.

Чаровното женско присъствие пък се осигурява от звездата от "Сбогом, мамо" Надя Конакчиева, Амели Пино и доста нестандартното попълнение - Наталия Каракулева.

Нестандартно - защото познаваме красавицата от бившите "голи новини" на популярна кабелна телевизия и като екс модел на Playboy.

И ако вниманието ви все още не е привлечено, то романтичната комедия може да го стори и само със сюжета си - "в едно забравено от Бога селото край морето, умира и последната бабичка. Седемте старчета, които остават сами, решават да си наемат... лека жена". 

Сподели.