Star Wars: Episode VIII ни посреща на снимачната площадка за първи път

Pinterest LinkedIn +

Снимките на Star Wars: Episode VIII (Междузвездни войни: Епизод VIII) започнаха и всички в екипа изглежда се вълнуват да го споделят. Disney качи онлайн първо видео, в което виждаме Дейзи Ридли и Марк Хамил да заснемат отново общата си сцена от The Force Awakens (Силата се пробужда). Преди да бъде сложен СТОП на камерата. На режисьорския стол този път е Райън Джонсън, а за историята все още не знаем почти нищо. Освен, че явно ще започне от там, където Episode VII приключи. Премиерата на Star Wars: Episode VIII е на 15 декември 2017 г.

Снимките на Star Wars: Episode VIII (Междузвездни войни: Епизод VIII) започнаха и всички в екипа изглежда се вълнуват да го споделят.

Disney качи онлайн първо видео, в което виждаме Дейзи Ридли и Марк Хамил да заснемат отново общата си сцена от The Force Awakens (Силата се пробужда). Преди да бъде сложен СТОП на камерата. 

На режисьорския стол този път е Райън Джонсън, а за историята все още не знаем почти нищо. Освен, че явно ще започне от там, където Episode VII приключи.

Премиерата на Star Wars: Episode VIII е на 15 декември 2017 г.

ВИЖ ОЩЕ:

6 неудобни истини за съвременното кино

"Междузвездни войни: Епизод VII" - Силата се пробужда, а зрителят се прозява

Кино за милиарди, или 3+ филма, в които Холивуд спасява Мат Деймън


Сподели.