Star Wars: Episode VII излиза на IMAX 3D, действието се развива 30 години след Return of the Jedi

Pinterest LinkedIn +

Disney и IMAX ще продължат плодотворното си партньорство, работейки върху някои от най-очакваните филми за следващите няколко години, включително и Star Wars: Episode VII.

Космическата сага е част от новия договор между двете компании, в който са включени още Guardians of the Galaxy, Captain America: The Winter Soldier, The Avengers: Age of Ultron, Tomorrowland и Maleficent. 

Вероятно всички споменати продукции ще са в 3D и, колкото и да не им харесва на много фенове, има голяма вероятност в това число да попадне и Star Wars. 

Disney разкри, че действието във филма ще се развива 30 години след събитията в Return of the Jedi (Завръщането на джедаите) и ще се фокусира върху трима млади водещи герои, както и върху "няколко добре познати лица"

Последните са повече от ясни - Харисън Форд, Кери Фишър и Марк Хамил отново ще са Хан Соло, принцеса Лея и Люк Скайуокър. 

По-интересно е кои актьори ще поемат щафетата. Сред споменаваните имена са Лупита Нионго, Адам Драйвър, Майкъл Б. Джордан, Джон Бойега и др., но за момента няма официално потвърждение за никой от тях. 

Star Wars: Episode VII излиза през декември 2015 г.

Сподели.