Star Citizen на прага на $50 млн., извънземните проговарят на собствени езици

Pinterest LinkedIn +

Когато през юни 2013 г. премина границата от $10 милиона от постъпления чрез сайта на играта, космическата симулация Star Citizen стана най-скъпо финансираният чрез потребителски дарения гейм проект в историята.

13 месеца по-късно Крис Робъртс – създателят на Star Citizen, придобил известност с предишните си продукции като Wing Commander, Starlancer и Freelancer – оповести, че сумата в банковата сметка на играта вече възлиза на 48 милиона, по повод на което космическият кораб Retaliator ще се сдобие със собствено рекламно видео.

Както и че, щом достигне 50 милиона, което неминуемо ще се случи, при това скоро, ще бъде отключена следващата цел на екипа му – създаването на автентични езици на извънземните раси.

"Ще си сътрудничим с езиковеди, за да може Vanduul, Xi'An и Banu – трите най-големи извънземни раси в Star Citizen – да проговорят на ясно отличаващи се един от друг и колкото е възможно по-реалистични езици".

Комерсиалният рилийз на Star Citizen предстои през 2015 година, като преди това Cloud Imperium Games ще пусне нови модули за играта в допълнение към наличните Hangar Module и наскоро добавения Arena Commander. Достъпът до последния струва $5, плюс минимум $30 долара, които трябва да бъдат платени за достъп до самата игра.

Освен основния пакет за достъп се предлага и премиалният Constellation game package, който струва $275, както и Wing Commander, който струва $10 000.

Сподели.