Стани един от героите в Toy Story 3!

Pinterest LinkedIn +

"Запиши гласа си – стани звезда", е посланието на играта, която дава възможност фен да озвучи един от новите герои в третата част на анимацията Toy Story.

На адрес www.vbox7.com/toystory всеки желаещ може да запише гласа си, като покаже творчески умения и въображение.

Победителят ще бъде избран от кино разпространителите Форум Филм и озвучаващото студио Александра аудио, а първите петима, събрали най-много гласове, ще получат двойни покани за премиерата на 18 юни 2010 година.Зад реализацията на "Играта на играчките 3", който ще излезе в модерния 3D формат, седят режисьорът Лий Ънкрич (Lee Unkrich) и студио Pixar. Сред холивудските звезди, дарили гласовете си за озвучаването на филма, са Том Ханкс (Tom Hanks), Майкъл Кийтън (Michael Keaton), Упи Голдбърг (Whoopi Goldberg) и много др.

В Toy Story 3 Анди вече е 18-годишен и трябва да влезе в колеж, а Баз, Уди и останалите любими играчки на момчето са притеснени за неясното си бъдеще. В новия си дом героите се сблъскват с върволица от непознати дечурлига, нетърпеливи да разчовъркат интересните си нови познайници. Играчките се срещат с другите обитатели на детския свят, опитвайки се държат заедно, така че "никой да не бъде изоставен".

p>

Сподели.