"Стъклен дом" се завръща с нов сезон: "Наказанието"! Един от любимите ни герои ще умре тази есен (Промо)

Pinterest LinkedIn +

Хитовият сериал на bTV "Стъклен дом" се завръща в родния ефир тази есен под надслов "Наказанието". Още отсега продуцентите предупреждават зрителите да очакват трагична изненада в новите епизоди - един от главните герои ще загине, но логично премълчават дали това ще бъде персонажът на Калин Врачански - Камен или този на Асен Блатечки - Чарли.

Не е случайно подбрано и заглавието на предстоящия сезон - всяко едно от главните действащи лица ще понесе последствията за изкушенията си и ще търси възмездие.

Битката за справедливост ще се води на всички фронтове, като създателите на сагата разкриват, че много от сцените са заснети в Съда.

В каста пък ще видим нови, непознати до този момент лица, като безспорно най-силно включване очакваме от актьора Башар Рахал, участвал в редица холивудски продукции през годините. Той ще се превъплъти в мистериозен персонаж, наречен Стефан Шакалиев - Шаки. Именно с него ще е свързана и основната криминална линия на "Стъклен дом: Наказанието".

И въпреки че промо кампанията на новите епизоди вече е факт, остава една от основните въпросителни, които ни вълнуват в последно време - кога те ще се появят на малкия екран.

В момента снимките на сериала продължават, но е твърде вероятно заради участието на една от звездите в актьорския състав - Стефан Данаилов, в предстоящите президентски избори, да видим завръщането на "Стъклен дом" едва след 23 октомври. 


Сподели.