Спускат Глория с вертолет за поредния концерт от турнето “Планета Прима”?

Pinterest LinkedIn +

Поредния концерт от турнето “Планета Прима” – този във Варна, ще бъде заснет с ПТС и ще се излъчи в телевизионен вариант по телевизия “Планета”, след края на турнето.Изненадата, предвидена за публиката е поп-фолк примата Глория да кацне на стадион “Юрий Гагарин” с вертолет, съобщиха специално за Avtora.com организаторите от “Пайнер мюзик”

Националното турне “Планета Прима”, с участието на осем от най-обичаните звезди на “Пайнер мюзик” и телевизия “Планета” е вече в разгара си. Шоуто, сътворено от най-хитовите певици на “Пайнер мюзик” продължава над три часа.

На концертите от лятното турне, всяка певица участва с мeгамикс от най-големите си хитове и една нова песен, в блокове по около 20 минути. Всеки концерт се открива от Гергана, след това шоуто продължава с Анелия, Емилия, Райна, Мария, Малина, Камелия, Глория.

Повечето певици танцуват при публиката по време на голяма част от изпълненията си, което радва многобройните им почитатели. След края на концертите, звездите на “Пайнер мюзик” почти час раздават автографи и се снимат с феновете си, а във всеки град една от певиците раздава автографи пред местния офис на М-тел.

За радост на феновете на поп-фолка, организаторите са заложили на качествен звук и много светлинни ефекти (включително и заря), а цялата тази феерия е гарнирана с горещите танци на балет “Магия”. Водещ на концертите е актьорът Иван Балсамаджиев, режисьор е Людмил Иларионов. Цената на билета е 3 лева.

Концертите от лятното турне, което стартира на 1 август, се отразяват всеки ден по телевизия “Планета” в документални кадри – “Планета Прима” – “Дневник на турнето” в 19.00 и 23.00 часа.

Мястото на всеки концерт е най-големия стадион в съответния град. Началото на концертите е в 20.00 часа. С огромен успех вече минаха първите шест концертни дати и със сигурност жителите на Видин, Враца, Плевен, Габрово, Русе и Шумен дълго ще си спомнят за “Планета Прима”.

По посещаемост и ефекти турнето “Планета Прима” е съизмеримо само със турнета на Слави Трифонов и компания. Статистиката за посещаемостта на концертите сочи, че на стадионите във всеки град се събират средно по 10 000 – 15 000 зрители.

Ето и останалите градове през който ще премине турнето:

13 август - Варна - стадион "Юрий Гагарин"
16 август - Бургас - стадион "Нефтохимик"
17 август - Сливен - стадион "Хаджи Димитър"
19 август - Стара Загора - стадион "Локомотив"
21 август - Димитровград - стадион "Миньор"
23 август - Хасково - стадион "Димитър Канев"
25 август - Пловдив - стадион "Ботев"
27 август - Благовград - стадион "Христо Ботев"
29 август - Перник - стадион "Металург"

Специално за националното турне “Планета Прима”, “Пайнер студио” отпечата рекламно списание “Турнето на звездите 2004”, което се разпространява безплатно по концертите и в магазините на “Пайнер”. В него ще може да се намери информация за осемте певици, които участват в турнето и за концертите в различните градове.

“Планета Прима” ще излезе и на DVD, което ще включва и документалните дневници на телевизия “Планета”.
Сподели.